MatchOffice juhlii 20-vuotista taivaltaan johtavana työtilojen vuokrausportaalina

MatchOffice juhlii 20-vuotista taivaltaan johtavana työtilojen vuokrausportaalina

02
syys
2024
Steen Uno
Tänä syksynä on kulunut 20 vuotta siitä, kun MatchOffice perustettiin Kööpenhaminassa. Se oli uusi innovatiivinen verkkoportaali, jonka tarkoituksena oli auttaa löytämään vuokralaisia tanskalaisiin liikekeskuksiin, mutta pian se laajeni myös muihin vastaaviin eurooppalaisiin työtiloihin.
02
syys
2024
Steen Uno




Tänä syksynä on kulunut 20 vuotta siitä, kun MatchOffice perustettiin Kööpenhaminassa. Se oli uusi innovatiivinen verkkoportaali, jonka tarkoituksena oli auttaa löytämään vuokralaisia tanskalaisiin liikekeskuksiin, mutta pian se laajeni myös muihin vastaaviin eurooppalaisiin työtiloihin.

Kaksikymmentä vuotta sitten tanskalainen kiinteistönvälittäjä ja yrittäjä Jakob Dalhoff, joka nyt asuu ja työskentelee Lvivissä Ukrainassa, ja hänen entinen liikekumppaninsa Hauke Haas kehittivät ja lanseerasivat uuden innovatiivisen vuokrausalustan, MatchOfficen.

Seuraavien vuosien aikana MatchOffice.com laajeni itsenäiseksi markkinointialustaksi välittäjille, kaupallisille kiinteistöyrityksille ja yksityisille vuokranantajille, kattaen Saksan, muita suuria Länsi-Euroopan maita ja myöhemmin Yhdysvallat, Lähi-idän, Aasian, Afrikan ja muita alueita.

Nykyään MatchOffice, jonka pääkonttori sijaitsee Lvivissä, on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailmanlaajuisen kaupallisten kiinteistöjen vuokramarkkinoiden johtavista toimijoista.

Pandemian jälkeen uudistettu ja päivitetty MatchOffice.com edustaa ja tarjoaa yli 12 000 joustavaa työtilaa ympäri maailmaa.


Vahva kasvu

"Tänä kesänä otimme käyttöön päivitetyn version toimittajien taustajärjestelmästämme, joka varmistaa sujuvan prosessin mainosten luomisessa ja muokkaamisessa", korostaa MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff.

”Loimme myös ensimmäisen tekoälytyökalumme, integraation ChatGPT:hen, joka auttaa vuokranantajia kirjoittamaan yksityiskohtaisen vuokrakuvauksen hetkessä. Lisäksi otimme hiljattain käyttöön uusia ominaisuuksia, joilla tehostamme mainontaa sosiaalisessa mediassa.”

 



"Tänä syksynä aiomme käynnistää merkittäviä markkinointihankkeita muutamialla 
vahvimmalla kansallisella vuokramarkkinallamme”, korostaa juhliva MatchOfficen 
toimitusjohtaja Jakob Dalhoff.


"Viime kuukausina olemme työskennelleet suurten markkinointihankkeiden parissa vahvimmilla kansallisilla vuokramarkkinoillamme.

Hybridityöskentelyn läpimurron jälkeen globaalit kiinteistömarkkinat kokevat vahvaa kasvua toimipisteiden määrässä. Vuokranantajat myös valitsevat pienempiä tiloja ja lyhyempiä sopimuksia", Jakob Dalhoff lisää.

 


Ukrainan tukeminen

Kun Venäjän armeija aloitti väkivaltaiset hyökkäyksensä Ukrainan väestöä vastaan 24. helmikuuta 2022, MatchOfficen päivittäinen työprosessi ja rutiinit joutuivat kovan iskun alle – yksi työntekijä joutui liittymään armeijaan.

MatchOffice päätti itse ryhtyä hyökkäykseen ja alkoi kehittää laajamittaisia tukiohjelmia lukuisille uhreille ja taistelijoille, osittain yhteistyössä Lvivin kansainvälisen Rotary-klubin kanssa.

 



"MatchOffice ja Jakob Dalhoff ovat mahdollistaneet erilaisia tukilahjoituksia, LEGO-
lahjapakkauksista kiitollisille lapsille sairaaloihin ja mobiilihätäklinikoihin Ukrainan 
etulinjassa."


 Jakob Dalhoff on ollut voimahahmo humanitaarisissa tukihankkeissa, kuten mobiilihätäklinikoiden tuotannossa ja jakelussa Ukrainan sotilasrintamalle, generaattorien toimittamisessa sairaaloille Harkovaan ja Mykolajiviin sekä termostaattien lahjoittamisessa, jotta Ukrainan sotilaiden jalat ja kädet pysyvät lämpiminä talvella.

Näinä haastavina aikoina Jakob Dalhoff katsoi myös velvollisuudekseen nostaa moraalia ja rohkeutta Lvivissä sijaitsevan MatchOfficen 40 työntekijän keskuudessa.

 

Lisäpäivityksiä

"Tiiviissä yhteistyössä tanskalaisen sisarorganisaatiomme, Lokalebasen.dk

kanssa, MatchOffice on nyt parhaiten varusteltu nykyaikainen ja innovatiivinen liiketilojen vuokraportaali, jolla on kansainvälinen läsnäolo 20 maassa.

Tänä kesänä olemme tehneet intensiivistä työtä parantaaksemme edelleen viestinnän laatua ja tehdäksemme siitä entistä henkilökohtaisemman asiakkaillemme, potentiaalisille asiakkaillemme ja MatchOfficen asiakkaille", Jakob Dalhoff sanoo.

  



Lvivin MatchOfficen pääkonttori työskentelee intensiivisesti päivittääkseen ja 
tehostaakseen 20 vuotta vanhaa kaupallisten kiinteistöjen vuokraportaalia, varmistaen 
sujuvat ja tehokkaat prosessit, kun MatchOfficen palveluja käytetään."

 ”Nautimme missiomme ja liiketoimintamme kehittämisestä erittäin kilpailluilla markkinoilla. Kun MatchOfficen palveluita käytetään varmistamme päivitetyn, virtaviivaistetun ja tehokkaan prosessin. 

Minusta tuntuu hyvältä, luottavaiselta ja optimistiselta sen suhteen, että MatchOffice pystyy juhlimaan monia hienoja vuosipäiviä, toivottavasti erilaisessa, rauhallisemmassa tulevaisuudessa täällä Ukrainassa", Jakob Dalhoff korostaa. ●

 

 

Lue lisää:
MatchOffice.com: Our company history over 20 years
MatchOffice.com: Commercial space for rent worldwide
MatchOffice.com: Danish frontline fighter in Ukraine turns 50
MatchOffice.com: Danish company works on high alert in Ukraine

 

 

 

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo